Dompel UV-C 80 Watt Amalgaam AquaForte Xclear

Nieuw product

Compleet dompel uv-c apparaat incl.krachtige 80W Amalgaam lamp

Meer details

Op voorraad

€ 189,95 incl. BTW

Meer informatie

Dompel UVC units hebben één groot voordeel t.o.v. conventionele UV-C systemen omdat ze geen weerstand hebben in uw pomp snelheid.

Het lamp gedeelte van de unit kan in een vortec of filterbehuizingen worden gemonteerd zodat het water zonder weerstand langs kan stromen.

Een dompel UVC kunt u direct in een vortex hangen of in uw zeefilter bijvoorbeeld. Ook een oplossing voor de gebruikers van Airliftsystemen.

LET OP: het bereik van de UVC straling heeft een bepaald limiet (afhankelijk van o.a. de helderheid van het water) zodat er maar een deel van het water dat langs de lamp gaat wordt bestraald.

De installateur / eindgebruiker is hiermee verantwoordelijk voor de veiligheid.
De Dompel UV-C mag niet in werking worden gesteld, voordat dit apparaat is ingebouwd in of samengebouwd is tot een apparaat/machine welke voldoet aan de geharmoniseerde Europese normen, geldende voor het/de samengesteld(e) apparaat/machine, met in het bijzonder de normeringen als gedefinieerd in de NEN-EN-IEC 60335-2-109:2010.

Units worden exclusief stekker geleverd I.v.m nieuwe wetgeving mag deze niet meer compleet verkocht worden vandaar dat de stekker er af is. 

Zorg er voor dat de lamp ivm afgegeven warmte altijd volledig onder water staat om doorbranden te voorkomen ! De lampvoet is Ø32mm en kan eventueel met buisklemmen 32mm worden bevestigd wanneer de lamp “los” in een behuizing wordt gebruikt.

De 80 watt Amalgaam lamp heeft 16000 branduren en een netto stralingswaarde van 25.000 microwatt en word compleet geleverd met lamp , draadbus , kwartsglas en electronische trafo - ballast voorzien van 10 meter kabel.

Deze Amalgaam dompel uv unit is uitgerust met een speciaal schroefsysteem zodat alleen de lamp vervangen kan worden.

De Amalgaam lanp lamp heeft 16000 branduren. Het nieuwe model kan worden geopend zodat de lamp kan worden worden vervangen (kwartsglas en ballast blijven dus behouden).  

Eingeschappen van de Dompel UVC:

UVC Amalgaam 80 watt
Max vijverinhoud ca 60.000 ltr

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...