Huismerk Vario Regelbare AEP Vijverpomp 20000

Nieuw product

Waterflow regelbare vijverpomp 20000 Ltr.uur

Meer details

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

€ 239,95 incl. BTW

Meer informatie

Deze variabel instelbare AEP vijverpomp is nu als HUISMERK verkrijgbaar bij de Filterspecialist tegen een zeer scherpe en concurrerende prijs met uitstekende garantie voorwaarden.

.

De AEP regelbare vijverpomp is een upgrade van eerder ontwikkelde regelbare modellen met nu nog betere en hoogwaardiger inwendige materialen voor verbeterde prestaties , langere levensduur en nu ook leverbaar voor kleine vijvers en leverbaar va. 6000 Ltr/uur .

Met de externe controller kunt u de synchrone motor regelen om zo de waterflow / snelheid van de water stooming beheersen en tevens kunt u met deze controller de pomp aan of uitzetten bij eventuele vijver werkzaamheden.

.

De AEP vijverpomp word compleet geleverd met bedieningspaneel waar u indien gewenst per seizoen de snelheid van de waterflow stapsgewijs kunt instellen en is hierdoor een geschikte pomp voor gebruik bij vijverfilters of watervallen. De pomp word geleverd met een kleine voorfilter korf welke er voor zorgt dat er geen vuildeeltjes groter dan 6 mm in de pomp terecht komen om hierdoor verstoppingen minimaliseert.

.

Deze energiezuinige vijverpomp heeft een high performance motor met innovatieve electronica welke een energiebesparing tot wel 50% kan geven ten opzichte van traditionele vijverpompen en die te gebruiken is in zowel zout als zoetwater omstandigheden en is voorzien van een automatische afslag bij drooglopen of overbelasting van de motor.

.

De AEP vijverpompen zijn geruisloze vijverpompen en hebben geen koperen onderdelen maar wel een slijtvaste keramische as en veiligheid afslag functie waardoor de motor word beveiligd bij rotor blokkade.

.

Deze vijverpomp is geschikt voor onderwater gebruik maar op voor droog opstelling. Bij het laatste moet de pomp wel onder de waterspiegel staan omdat de pomp niet zelf aanzuigend is. Indien geplaatst in de vijver kan u de vijverpompuit veilgheid op een kleine verhoging ( bv steen ) zetten omdat u hierdoor er van bent verzekerd dat de pomp niet de vijver leeg pompt bij filteroverstroming of slangbreuk.

.

De vijverpomp AEP 20000 heeft 2 inch schroefdraad aan beide zijden en word geleverd met voorfilterkorf en passende uitgang slangtule hulpstuk passend voor 25-32-40 mm vijverslang

.

De externe controller is spatwaterdicht , dit houd in dat u dit bedieningspaneel droog moet plaatsen en tegen water en vocht moet beschermen en dus niet in de regen kunt plaatsen.

.

Technische gegevens :

 - Max. capaciteit: 20000 Ltr/uur

 - Stroomverbruik  150 Watt

 - Max. opvoerhoogte 6 m

 - kabelsnoer 10 Mtr

 - Slangaansluitingen 25-32-40 mm.

 - Inlaat/uitlaat 2 inch male schroefdraad

 - Stoom 240V / 50/60Hz

 - Garantie 2 jaar

.

TEVENS LEVERBAAR ALS

 - 3500 Ltr/uur

 - 5000 Ltr/uur

 - 8000 Ltr/uur

 -10000 Ltr/uur

 -15000 Ltr/uur

 - 20000 Ltr/uur

 - REGELBAAR 6000 Ltr/uur

 - REGELBAAR 9000 Ltr/uur

 - REGELBAAR 12000 Ltr/uur

- REGELBAAR 20000 Ltr/uur

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...