Huismerk Energiezuinige Vijverpomp 3500

Nieuw product

30 Watt Multi functionele Vijverpomp 3500 Ltr/uur

Meer details

€ 89,95 incl. BTW

Meer informatie

Deze Multi functionele FP vijverpomp is nu als HUISMERK verkrijgbaar bij de Filterspecialist tegen een zeer scherpe en concurrerende prijs en met uitstekende garantie voorwaarden.

.

De nieuw ontwikkelde FP vijverpomp is een upgrade van eerdere modellen met nu nog betere en hoogwaardiger inwendige materialen voor nog betere prestaties en langere levensduur.

.

De FP pomp is te gebruiken als aquarium, fontein, vijverfilter en waterval pomp en heeft een zeer laag stroom verbruik. De meegeleverde voorfilter korf zorgt er voor dat er geen vuildeeltjes groter dan 6 mm in de pomp terecht komen en hierdoor verstoppingen minimaliseert.

.

Deze energiezuinige vijverpomp heeft een high performance motor met innovatieve electronica welke een energiebesparing tot wel 50% kan opleveren ten opzichte van traditionele vijverpompen en te gebruiken zijn in zowel zout als zoetwater omstandigheden.

.

De FP vijverpompen zijn geruisloze vijverpompen en hebben geen koperen onderdelen maar wel een slijtvaste keramische as waardoor motor word beveiliging bij rotor blokkade.

.

Deze vijverpomp is geschikt voor gebruik onder water als ook op het droge waar bij het laatste de pomp wel onder de waterspiegel moet staan omdat de pomp niet zelf aanzuigend is. Indien u de FP vijverpomp droog wilt opstellen, is het raadzaam om de inlaat onder de waterspiegel te installeren. Indien gebruik in de vijver plaats dan de FP vijverpomp op een kleine verhoging ( steen ) in de vijver omdat u hierdoor er van bent verzekerd dat de pomp niet de vijver leeg pompt bij filteroverstroming of slangbreuk.

.

De vijverpomp 3500 heeft 1 inch schroefdraad aan beide zijden en word geleverd met voorfilterkorf en passende uitgang slangtule hulpstuk passend voor 12- 20-25 mm vijverslang

.

Technische gegevens :

 - Max. capaciteit: 3500 Ltr/uur

 - Stroomverbruik 30 Watt

 - Opvoerhoogte 3,5 m

 - Inlaat / Uitlaat 1 inch male schroefdraad

 - Slangaansluitingen 12-20-25 mm.

 - Stoom 240V / 50/60Hz

 - Kabelsnoer 10 Mtr

 - Garantie 2 jaar

.

TEVENS LEVERBAAR ALS

 - 3500 Ltr/uur

 - 5000 Ltr/uur

 - 8000 Ltr/uur

 -10000 Ltr/uur

 -15000 Ltr/uur

 - 20000 Ltr/uur

 - REGELBAAR 6000 Ltr/uur

 - REGELBAAR 9000 Ltr/uur

 - REGELBAAR 12000 Ltr/uur