Hozelock AquaForce 2500 Vijverpomp

Nieuw product

Multi functionele vijver / water / beekloop / waterval / filter / pomp

Meer details

Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!

€ 99,95 incl. BTW

Meer informatie

Multifunctionele filterpomp: zuinig en krachtig

De Aquaforce is een zeer multifunctioneel apparaat dat kan worden gebruikt als filterpomp, beeklooppomp of watervalpomp.

Deze vijverpomp kan ondanks het geringe stroomverbruik een grote opvoerhoogte bereiken.

De pomprotoren zijn voorzien van keramische lagers met drukringen, waardoor de Aquaforce nog duurzamer en betrouwbaarder is dan voorheen.

Het zelfkoelende systeem verkleint bovendien het risico op oververhitting.

5 jaar garantie

De Aquaforce-lijn van Hozelock is onderworpen aan een grondig testprogramma op het gebied van duurzaamheid. De resultaten van deze test hebben ertoe geleid dat de garantieperiode van de Aquaforce is verlengd tot maar liefst 5 jaar.

Eenvoudige installatie, weinig onderhoud De Aquaforce is voorzien van een stevige draaggreep, zodat de pomp eenvoudig verplaatst kan worden. Voor installatie en onderhoud kan de pompkamer worden geopend en gesloten met behulp van de handige sluitclips. U heeft dus geen gereedschap nodig om de Aquaforce te onderhouden.

Krachtige vuilwaterpomp voor het transporteren van vuildeeltjes uit de vijver naar een vijverfilter of voor het voeden van een waterval of beekloop. De AquaForce 2500 is in staat grotere vuildeeltjes te verwerken tot maximaal 6 mm. Ter bescherming van de kleinste vijverbewoners is deze pomp uitgerust met een fauna beschermingssyteem waarmee de afmeting van de aanzuigopeningen kan worden gereduceerd tot 2 mm.

Dit model heeft een maximale doorstroming van 2500 liter per uur, een maximale opvoerhoogte van 210 cm en een vermogen van 30 Watt met een snoerkabel van 10 Mtr. Speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen in de vijver of voor het aansluiten van een skimmer is dit model uitgerust met een optionele tweede inlaat. Met behulp van de bijgeleverde slangaansluitingen kunt u eenvoudig een vijverslang met slangdiameter van Ø 25/32 of 40 mm op de pomp aansluiten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...